Oscar DA-1000 Rood

Met deze krachtige, horizontale slowjuicer maak je de gezondste fruit- en groentesappen. Door het nieuwe perssysteem haal je 3 tot 5 % meer sap uit je ingrediënten, in vergelijking met andere single gear horizontale slowjuicers.

Omschrijving

Met deze krachtige, horizontale slowjuicer maak je de gezondste fruit- en groentesappen. Door het nieuwe perssysteem haal je 3 tot 5 % meer sap uit je ingrediënten, in vergelijking met andere single gear horizontale slowjuicers. De langzame (tussen de 65 en 73 toeren per minuut), koude persing zorgt ervoor dat alle vitaminen, mineralen en enzymen aanwezig blijven in het sap. Deze slowjuicer kan je gebruiken voor zachte, harde en zeker ook vezelige fruit- en groentesoorten. Ook kruiden worden zonder probleem vermalen in deze machine. Met de bijgeleverde accessoires is het mogelijk om notenpasta, pesto of de basis voor sorbetijs te maken. Het toestel beschikt over een handig groot vulplateau.

Waarom je voor de Oscar DA-1000 zou kiezen:

  • Krachtige horizontale slowjuicer
  • Aangepaste perskracht: sap knop bepaalt hoeveel pulp er in je sap komt
  • Veelzijdig gebruik (notenpasta, pesto, sorbetijs, …)

Een extra handigheidje op dit toestel is de aanpasbare sap knop. Je bepaalt zelf hoeveel pulp er in je sap terecht komt. Je draait de knop daarvoor strakker of losser. Zo kan je vermijden dat het pulp van tarwegras in je sapje zit. Of je kan dat van sinaasappelen net toevoegen, omdat dat wel gezond en verteerbaar is.

Dit set omvat de Oscar slowjuicer, 2 schoonmaakborstels, een zeef, een pastamaker/dichte zeef, een stamper met rubberen ring, een instructieboekje, en sap en een pulp beker. Op dit toestel wordt 20 jaar garantie op de (stille) motor geboden en 5 jaar op de onderdelen.

Reinigen gaat eenvoudig. Je demonteert de onderdelen van het persvat en spoelt deze schoon onder stromend, warm water. Vastgekoekte restjes verwijder je met de het bijgeleverde borsteltje. Bij hardnekkig vuil kan je de onderdelen een tijdje laten weken in warm water, baking soda of schoonmaakazijn.

Beoordeling

Geen reviews gevonden