Oscar DA-1200 Chroom

Dé opvolger van de Oscar DA1000. De wereldberoemde horizontale slowjuicer die als voorbeeld heeft gediend voor vele andere horizontale juicers.

Omschrijving

Dé opvolger van de Oscar DA1000. De wereldberoemde horizontale slowjuicer die als voorbeeld heeft gediend voor vele andere horizontale juicers. In vergelijk met zijn voorganger heeft de DA1200 een aantal grote voordelen. Zo is de persschroef uit een nog harder materiaal en dus duurzamer. De zeef - altijd een kwetsbaar onderdeel - is een stuk sterker geworden. Bovenal is de invoerschacht met 2 centimeter vergroot; wat het invoeren van ingrediënten makkelijker maakt.

Met de Oscar DA1200 perst u bij een snelheid van 65 tot 73 toeren per minuut; op deze manie blijven alle vitaminen en nutriënten optimaal behouden in uw sap. Het horizontale ontwerp maakt de DA1200 bij uitstek geschikt voor het persen van harde groentensoorten. Met de bijgeleverde "doppen" kunt u ook notenpasta of ijs maken. De pulpreguleringsknop aan de voorzijde zorgt dat u in grote mate zelf kunt bepalen hoeveel vruchtvlees in uw sap terechtkomt.

Waarom je voor de Oscar DA-1200 zou kiezen:

  • Krachtige horizontale slowjuicer (200 Watt!)
  • Hoge opbrengst (gem. 1 liter per 4/5 minuten)
  • Keukenmachine (ijs, notenpasta, pesto)

Wel of geen vruchtvlees in uw sap? Met de Oscar DA1200 is dit geen vraagstuk. Met de pulpregulatieknop aan de voorzijde bepaalt u zelf hoeveel vruchtvlees in uw sap terechtkomt. U kunt de knop losser of strakker draaien; bij sommige groenten en fruit wilt u namelijk wel het vruchtvlees en in sommige gevallen liever niet.

In Nederland is de Oscar DA1200 exclusief verkrijgbaar bij Vita5.
Wanneer u de DA1200 bij ons bestelt krijgt u een Oscar DA1200 slowjuicer, 2 schoonmaakborstels, een zeef, pastamaker/dichte zeef, een stamper met rubberen ring, gebruikershandleiding, sapopvangbeker en een vruchtvleesopvangbeker. Oscar staat voor de kwaliteit van haar producten; op de DA1200 krijgt u bij Vita5 maar liefst 20 jaar garantie op de motor geboden en 5 jaar garantie op onderdelen.

Beoordeling

Geen reviews gevonden