Plasmamade luchtfilter

Doordat de Plasmamade luchtfilter aangesloten kan worden op iedere afzuiginstallatie is het bijzonder praktisch. De Plasmamade wordt vervolgens automatisch ingeschakeld door de luchtstroom van de uw schouw of afzuigkap.

Omschrijving

Doordat de Plasmamade luchtfilter aangesloten kan worden op iedere afzuiginstallatie is het bijzonder praktisch. De Plasmamade wordt vervolgens automatisch  ingeschakeld door de luchtstroom van de uw schouw of afzuigkap. De plasmamade werkt door een natuurlijke reactie en zet de vetten, geuren, bacteriën en pollen om in verse, schone lucht. Juist deze heerlijke lucht wordt uw woning weer ingeblazen.

De plasmamade filters maken clusterionen. Wanneer deze in contact komen met de schadelijke bacteriën, geurtjes, virussen en allergenen in de lucht, worden deze omgezet tot chemisch actieve Hydroxyl radicale OH–groepen. Door een scheikundige reactie worden waterstof moleculen onttrokken aan de schadelijke deeltjes. Het gevolg is dat deze worden ontbonden en hun schadelijke karakter verliezen. Hierdoor kunt u profiteren van verse en gezonder lucht. Goed voor uw gezondheid en de andere bewoners in huis.

Bekijk de video hieronder en zie hoe de Plasmamade in de praktijk in zijn werk gaat:

Waarom kiezen voor de Plasmamade airfilter:

 

  • 5 jaar garantie
  • Geen gedoe met filters: gaan levenslang mee
  • De voordeligste plasma luchtfilter in zijn klasse
  • CE-gecertificeerd
  • Verse, gezondere lucht

Beoordeling

Geen reviews gevonden