Sana EUJ-808 Slowjuicer Oranje

Genieten van super gezonde sappen uit een fraaie slowjuicer. Deze slowjuicer boost je vitaliteit en staat door zijn opvallend ontwerp ook nog mooi in je keuken!

Omschrijving

Genieten van super gezonde sappen uit een fraaie slowjuicer. Deze slowjuicer boost je vitaliteit en staat door zijn opvallend ontwerp ook nog mooi in je keuken! De fonkelnieuwe Sana by Omega EUJ-808 verticale slowjuicer is een tweede generatie slowjuicer die op een bijzonder laag toerental (43 toeren per minuut) een hoge kwaliteit sap perst uit zowel zachte, harde als vezelige fruit- en groentesoorten. Zelfs tarwegras kan je zonder probleem met deze machine verwerken.

Waarom je voor de Sana by Omega EUJ-808 zou kiezen:

  • Zeer fraai design
  • Nieuwste generatie slowjuicer met een bijzonder trage persing
  • Hoge rendabiliteit: nieuwe persschroef met dubbele vleugels

De vernieuwde persschroef met dubbele vleugels zorgt ervoor dat het rendement van deze slowjuicer hoger ligt dan bij zijn voorgangers. Door het kneuzingsproces blijven de levende elementen in het sap aanwezig en komt er ook minder lucht bij het sap. Oxidatie krijgt geen kans en vitaminen en mineralen blijven bewaard in het sap. Met deze machine bepaal je zelf de structuur van je sap door het gebruik van ofwel de fijne, ofwel de grove zeef. Bij de laatste wordt het sap iets dikker.

Dit set omvat het Sana toestel, een fijne en een grove zeef, een stamper, een sap kan en een pulp kan, een reinigingsborstel en de gebruiksaanwijzing. Op dit toestel krijg je 10 jaar garantie op de motor en 5 jaar op de onderdelen. Het toestel is bijzonder stil door zijn laag toerental.

Reinigen gaat snel. Je sluit de sap-stop en giet een glas water in de machine. Dan laat je de machine een aantal minuten draaien. Vervolgens open je de sap-stop en laat het water wegstromen uit de machine. De aparte onderdelen kan je schoonmaken onder stromend water. Mocht er nog vastgekoekte pulp aanwezig zijn, dan verwijder je dat met de meegeleverde borstel.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Sana
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 24 x 24 x 39 cm
Garantie: 10 jaar garantie 5 jaar op de onderdelen
Gewicht: 6.8 Kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): 60
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden