Sana EUJ-606 Slowjuicer Zilver

Deze sterke, horizontale slowjuicer maakt de gezondste fruit- en groentesapjes voor je en ziet er ook nog eens goed uit door zijn magnifiek ontwerp.

Omschrijving

Deze sterke, horizontale slowjuicer maakt de gezondste fruit- en groentesapjes voor je en ziet er ook nog eens goed uit door zijn magnifiek ontwerp. Ten opzichte van andere horizontale modellen heeft deze slowjuicer een grotere vulopening en -plateau waardoor de ingrediënten in zijn geheel of in grote stukken kunnen worden toegevoegd. Zoals bij de andere horizontale juicers kan deze machine niet alleen zachte, maar ook harde en vezelig fruit en groente én tarwegras aan. De machine perst langzaam (tussen de 63 en 75 toeren per minuut) waardoor de essentiële vitaminen en mineralen in het sap aanwezig blijven. De machine beschikt over één enkele persschroef (single gear). Die lange, dunne persschoef perst wel veel sap uit de producten.

Waarom je voor de Sana EUJ-606 zou kiezen:

  • Krachtige, horizontale slowjuicer
  • Gemakkelijk: grotere vulopening
  • Pulpregulatiesysteem
  • Verwerkt vlot vezelrijke ingrediënten en tarwegras

Bijzonder is dat de Sana EUJ-606 beschikt over een pulpregulatiesysteem. Via de draaiknop vooraan het toestel, bepaal je zelf hoe fijn het pulp is dat uit de machine moet komen.

Het complete set bestaat uit de Sana slowjuicer, een schoonmaakborstel, een fijne zeef en een dichte zeef, een sap en een pulp bak, een stamper met rubberen ring, 4 verschillende eindstukken en een handleiding. Op deze machine krijg je 10 jaar garantie op de motor en 5 jaar op de losse onderdelen.

Reinigen gaat gemakkelijk. Je demonteert alle losse onderdelen en spoelt deze schoon onder stromend, warm water. Restjes die nog vastzitten verwijder je met de meegeleverde borstel. Mochten de onderdelen dan nog niet schoon zijn, laat ze een tijdje weken in warm water.

Beoordeling

Geen reviews gevonden