Sana EUJ-707 Slowjuicer Wit

Wil je elke dag een gezond groente- of fruitsapje drinken? Dan is deze handige Sana EUJ-707 je ideale compagnon-de-route. Met deze prachtig vormgegeven horizontale slowjuicer maak je in een handomdraai sap van zachte en harde groente en fruit.

Omschrijving

Wil je elke dag een gezond groente- of fruitsapje drinken? Dan is deze handige Sana EUJ-707 je ideale compagnon-de-route. Met deze prachtig vormgegeven horizontale slowjuicer maak je in een handomdraai sap van zachte en harde groente en fruit. Je kan ook vezelige groenten en zelfs tarwegras verwerken. Deze slowjuicer perst bijzonder langzaam (43 toeren per minuut), daardoor blijven de vitaminen en mineralen in het sap aanwezig. Het toestel is uitgerust met één lange, dunne persschroef (single gear). Deze pers is zeer krachtig en zorgt ervoor dat er veel sap wordt geproduceerd. Door de horizontale positie komt zeer weinig pulp in het sap. Dat is een groot verschil met de verticale slowjuicers. Dat verschil merk je des te meer als je vezelige groenten gebruikt.

Waarom je voor de Sana EUJ-707 zou kiezen:

  • Fraai design
  • 3 verschillende zeven
  • Bijzonder trage persing

 

Bovendien heeft dit toestel een grotere vulopening, waardoor de ingrediënten niet fijn moeten worden gesneden.

Bij dit toestel ontvang je 3 verschillende zeven: een fijne voor het lichte sap, een grove voor het sap met een dikkere structuur en een dichte zeef waar je verse pasta mee kan draaien.

Het complete set bestaat uit de Sana slowjuicer, 4 verschillende eindstukken, een stamper met een rubberen ring, een schoonmaakborstel, een fijne, een dichte en een grove zeef, een sap zeef, een pulp en sap bak en een handleiding. Op dit kwalitatief toestel krijg je 10 jaar garantie op de (krachtige) motor en 5 jaar op de onderdelen.

Reinigen gaat snel. Je neemt de losse onderdelen uit het toestel en spoelt deze af onder warm, stromend water. Blijven er nog restanten zitten, dan gebruik je de bijgeleverde borstel. Zijn de onderdelen dan nog niet schoon, dan laat je ze een tijdje weken in warm water. Je reinigt je slowjuicer best net na gebruik.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Sana
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 42 x 19 x 32 cm
Garantie: 10 jaar garantie 5 jaar op de onderdelen
Gewicht: 5,7 Kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 63 - 75
Geluid (dB): 62
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Goed

Beoordeling

Geen reviews gevonden