Sana EUJ-727 Premium Slowjuicer Zwart

De Red Dot-jury beloonde de Sana 727 Supreme met de 2021 Red Dot-prijs voor uitmuntend productontwerp. Een premium motor als geen ander, juicen zonder pauzes!

Omschrijving

De Red Dot-jury beloonde de Sana 727 Supreme met de 2021 Red Dot-prijs voor uitmuntend productontwerp.

Een premium motor als geen ander, juicen zonder pauzes

Het hart van elke sapcentrifuge is de motor en de nieuwe Sana 727 heeft een van de beste motoren in de huidige slowjuicermarkt. Enkele voordelen van deze motor ten opzichte van normale motoren zijn een lager gewicht, duurzaamheid, lange bedrijfstijd, stille werking en nauwkeurige variabele snelheidsregeling. Deze geavanceerde motor maakt ook een non-stop werking mogelijk, in tegenstelling tot de meeste juicers die slechts 15-30 minuten kunnen werken. Om de sapcentrifuge compacter te maken is de motor verticaal geplaatst met behulp van een duurzaam tandwielsysteem om horizontale bediening in een verticale vormfactor mogelijk te maken.

Variabele snelheid voor nauwkeurig persen
De geavanceerde motor stelt het in staat om misschien wel het meest revolutionaire kenmerk van de Sana 727 Supreme te introduceren: variabele snelheidsregeling. De meeste slowjuicers werken overal van 43 rpm tot 110 rpm. De Sana 727 biedt vier snelheidsinstellingen: 40, 65, 90 en 120 rpm. Lagere snelheden maken zachter en preciezer sap mogelijk, minimaliseren schuim en oxidatie, en zijn vooral goed voor zachte of vezelachtige producten. Hogere snelheden zijn geweldig voor producten met weinig vezels en een hoog vloeistofgehalte, zoals citrus.

Een nieuw sapsysteem
De Sana 727 Supreme zet de volgende stap voorwaarts met een nieuw sapsysteem. De persschroef is gemaakt met vinnen die verder uit elkaar staan, waardoor grotere "happen" van het product genomen kunnen worden en het sap sneller gemaakt kan worden. Een roterend roestvrijstalen mes bij de pulpuitlaat haalt nog een laatste keer sap uit de uittredende pulp, door het te snijden en de druk in de perskamer iets te verhogen. Het resultaat is de hoogste opbrengst die we hebben behaald met een horizontale sapcentrifuge.

Saptrommel (drum) verwijderen met één druk op de knop
Het bevestigen van de saptrommel aan de motorbasis is eenvoudig gemaakt. In plaats van een klemsysteem of een sluitkraag te gebruiken om de saptrommel te bevestigen, bevestigt u deze gewoon en draait u naar links. het zal automatisch en veilig op zijn plaats klikken. Verwijderen is ook eenvoudig. Druk gewoon op de ontgrendelingsknop en draai naar rechts.

Sapdop voor snelle reiniging
Er is ook voor het eerst een nieuwe functie van onze verticale juicers op een horizontale juicer gebracht: een afsluitbare sapdop. Hierdoor kan de saptrommel na het persen naar de gootsteen worden gedragen zonder dat er sap op het aanrecht druppelt. Het laat je ook de saptrommel vullen met water in de gootsteen voor snellere reiniging.

Drie sapzeven
De Sana 727 Supreme bevat drie sapzeven. De fijne zeef geeft de hoogste opbrengst. De grove sapzeef heeft minder druk, waardoor zachter fruit geperst kan worden. En met de dichte versie kunt u notenpasta en melk maken, samen met sorbets, babyvoeding en meer. De sapzeven zijn van roestvrij staal, met een roestvrijstalen vleugelinzet voor het helderste en meest hygiënische sap.

Premium accessoires
Met Sana 727 Supreme krijgt u alleen het beste van het beste. Samen met de oudste glasfabriek in Bohemen is gewerkt aan een kristalglas ontwerp dat perfect onder de sapcentrifuge past. Elk glas wordt met de hand gemaakt in de bergen van Bohemen bij de glasfabriek Novosad and Son. Met een capaciteit van 500 ml en geëtst met het Sana Supreme-logo, is dit stevige Boheemse kristal een sieraad op zich. We hebben ook een op maat ontworpen roestvrijstalen pulpopvanger. De opwaartse hoek vormt een perfecte aanvulling op de ontwerpkenmerken van de slowjuicer, en de grote capaciteit betekent dat er minder tijd nodig is om hem te legen. De pulp kunt u gebruiken voor muffins, crackers en soepen.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Sana
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 20 x 38 x 39 cm
Garantie: 10 jaar op de motor, 5 jaar op de onderdelen
Gewicht: 5 Kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 40, 65, 90 & 120
Geluid (dB): Ultra quiet
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Goed

Beoordeling

Geen reviews gevonden