Sedona Combo Droogoven Dehydrator

De digitale droogoven met de zogenaamde Two stage Sequential temperature Timer (TST). Deze maakt het instellen van twee verschillende temperaturen mogelijk.

Omschrijving

De digitale droogoven met de zogenaamde Two stage Sequential temperature Timer (TST). Deze maakt het instellen van twee verschillende temperaturen mogelijk. Producten die veel vocht bevatten worden eerst bij een hogere de temperatuur gedroogd, waarna wordt overgeschakeld naar een lagere temperatuur. Hierdoor blijven de nutriënten beter behouden. De Combo heeft 9 bladen met een gezamenlijk droogoppervlak van 1 vierkante meter.

Gebruikers roemen de Sedona Combo voor de geruisloze werking en de dubbele verwarmingsventilatoren aan de achterzijde van de oven. Lekvocht kan zo geen schade veroorzaken. De ventilatoren kunnen onafhankelijk worden ingeschakeld. Hiermee kunt u energie besparen indien slechts kleine porties moeten worden gedroogd. De horizontale luchtstroom van de ventilatoren garandeert een gelijkmatig dehydratatie van de levensmiddelen. De Combo is uiterst stil, waardoor u de nachtstand mogelijk niet zult gebruiken.

Waarom u voor de Sedona Combo droogoven kiezen!

  • Digitale bediening
  • Twee onafhankelijke verwarmingsventilatoren van elk 300 watt
  • Geruisloze werking en nachtstand
  • Horizontale luchtstroom
  • Digitale temperatuur en tijd programmatie met TST-optie
  • Snel en eenvoudig te reinigen

De in de Sedona Combo gebruikte kunststof materialen zijn BPA-vrij (bisphenol-A) en geschikt voor gebruik met levensmiddelen.

Specificaties

Merk: Sedona
Tijdklok: Digitaal
Ventilatoren: 2
Deur: Verticaal (Glas)
Aantal bladen: 9
Hoogte: 37 cm
Diepte: 47 cm
Breedte: 43,3 cm
Gewicht: 10,6 kg
Garantie: 5 jaar

Beoordeling

Geen reviews gevonden