Sedona droogoven

De Sedona droogoven kenmerkt zich door de digitale bediening. Een modern digitaal bedieningspaneel met LED uitlezing waar een maximale droogtijd van 99 uur kan worden ingesteld. De Sedona heeft plaats voor 9 bladen welke samen een droogoppervlak van 1 vie

Omschrijving

De Sedona droogoven kenmerkt zich door de digitale bediening. Een modern digitaal bedieningspaneel met LED uitlezing waar een maximale droogtijd van 99 uur kan worden ingesteld. De Sedona heeft plaats voor 9 bladen welke samen een droogoppervlak van 1 vierkante meter hebben. Afmetingen van de oven zijn 50x43,3x37 centimeter (lxbxh).

De droogoven beschikt over twee compartimenten met verwarmingsventilatoren van elk 300 Watt aan de achterzijde van de oven. Lekvocht kan zo geen schade veroorzaken. De ventilatoren genereren een horizontale luchtstroom, wat een gelijkmatige dehydratatie garandeert. De compartimenten kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingeschakeld. Een groot pluspunt voor de gebruiker,want voor kleine porties wordt slechts een ventilator aan het werk gezet en slechts 300 Watt vermogen gebruikt. Overigens wordt ook de uiterst stille werking erg gewaardeerd. Gebruik van de nóg stillere nachtstand is bijna overbodig.

Waarom u voor de Sedona droogoven kiezen!

  • Digitale bediening
  • Twee onafhankelijke verwarmingsventilatoren van 300 Watt elk
  • Geruisloze werking en nachtstand
  • Horizontale luchtstroom
  • Digitale temperatuur en tijd programmatie
  • Glazen deur en siliconen en teflon bladen
  • Snel en eenvoudig te reinigen

De in de Sedona droogoven gebruikte kunststof materialen zijn BPA-vrij (bisphenol-A) en geschikt voor gebruik met levensmiddelen.

Specificaties

Merk: Sedona
Tijdklok: Digitaal
Ventilatoren: 2
Deur: Verticaal (Glas)
Aantal bladen: 9
Hoogte: 37 cm
Diepte: 47 cm
Breedte: 43,3 cm
Gewicht: 10,6 kg
Garantie: 5 jaar

Beoordeling

Geen reviews gevonden