Sedona Express Droogoven met RVS laden

De Sedona Express dehydrator – of droogoven – met roestvaststalen laden is een mooi compact model dat los op het aanrecht kan staan, maar ook prima kan worden ingebouwd of weggeborgen in een keukenkastje.

Omschrijving

Waarom zou u kiezen voor de Sedona Express met RVS laden

  • Handzaam model;
  • Een ventilator;
  • Horizontale luchtdoorvoer;
  • Deurtje van helder glas;
  • Digitaal bedieningspaneel.

Een ventilator in de achterwand
Als u de meegeleverde afsluitplaat aanbrengt, wordt de Sedona Express in tweeën gedeeld en wordt de droogoven dus half zo klein. Zo bespaart u energie als u maar een kleine hoeveelheid wilt drogen.

Horizontale luchtdoorvoer
De beide ventilatoren blazen de lucht horizontaal over de droogetages. De producten drogen zo heel mooi regelmatig en bovendien vermengen de geurtjes van de verschillende producten niet of nauwelijks met elkaar. Alleen sterk ruikende producten als uit of knoflook kunnen beter niet met producten die gemakkelijk geur opnemen – zoals zacht fruit – samen gedroogd worden.

Deurtje van helder glas
Omdat het deurtje van de Sedona Express gemaakt is van helder glas, kunt u het droogproces in de gaten houden zonder dat u het deurtje hoeft te openen.

Digitaal bedieningspaneel
Met het digitale bedieningspaneel kunt u de temperatuur en de tijd instellen. Dit kan tot op de minuut en tot op de graad nauwkeurig. Zo krijgt u het beste resultaat voor het drogen van vis en vlees, groenten en fruit, kruiden en specerijen.

Specificaties

Merk: Sedona
Tijdklok: Digitaal
Ventilatoren: 2
Deur: Horizontaal (Glas)
Aantal bladen: 11
Hoogte: 35,6 cm
Diepte: 44,5 cm
Breedte: 30,5 cm
Gewicht: 10,1 kg
Garantie: 5 jaar

Beoordeling

Geen reviews gevonden