Tribest Personal Blender PB-150

De personal blender is gebaseerd op porties van één persoon en is ideaal voor het snel maken van gezonde zelfgemaakte soepen, sappen en smoothies.

Omschrijving

De personal blender is gebaseerd op porties van één persoon en is ideaal voor het snel maken van gezonde zelfgemaakte soepen, sappen en smoothies. Doe de ingrediënten in de beker, schroef de deksel met messen op de beker en zet de beker op het motorblok en laat de PB-150 zijn werk doen. Direct opdrinken of de blending beker met de bijgeleverde deksel afsluiten voor later. De blendkop heeft 4 schroefbladen, en is geschikt voor 'nat' voedsel.

Waarom u voor de Tribest Personal Blender PB-150 zou kiezen!

  • Geniet van gezond fast food
  • Eenvoudig en snel in gebruik
  • Inclusief 2 blending bekers 300 ml
  • Pulse-functie

De bekers zijn gemaakt van stevig kunststof, dus als ze een keer vallen is dat geen probleem. Gebruikers zijn vooral tevreden over de krachtige 200 Watt motor en het reinigingsgemak. Ook dat de Tribest PB-150 makkelijk op reis is mee te nemen is voor velen een groot pluspunt. Een minpuntje is dat soms de deksels bij blenden en schudden een beetje doorlekken. Afgezien daarvan is deze personal blender is een uitkomst voor eenpersoonshuishoudens.

De toegepaste kunststoffen zijn geschikt voor gebruik met levensmiddelen en bevatten geen BPA (bisphenol-A).

Specificaties

Merk: Personal Blender (Tribest)
BPA-vrij: Ja
Motor: 200 W
Gewicht: 3,0 kg
Garantie: 2 jaar op de motor en 1 jaar op de blenderkan
Vermogen: 200 Watt
Inhoud: 300 ml

Beoordeling

Geen reviews gevonden