Tribest Personal Blender PB-250

De Tribest Personal Blender PB-250 maakt gebruik van dezelfde krachtige 200 Watt blender als het model PB-150. De PB-250 wordt echter geleverd met twee extra blending bekers van 400 ml en een extra blendkop met 2 schroefbladen welke geschikt is voor het d

Omschrijving

De Tribest Personal Blender PB-250 maakt gebruik van dezelfde krachtige 200 Watt blender als het model PB-150. De PB-250 wordt echter geleverd met twee extra blending bekers van 400 ml en een extra blendkop met 2 schroefbladen welke geschikt is voor het droogmalen van koffiebonen of noten. Net als bij zijn kleine broertje zij de gebruikers vol lof over de sterke en betrouwbare motor voor deze kleine machine. Let wel op dat bij langdurig gebruik achtereen de motor warm kan lopen. Even laten afkoelen en hij is weer gereed voor gebruik.

Waarom u voor de Tribest Personal Blender PB-250 zou kiezen!

  • Geniet van gezond fast food
  • Eenvoudig en snel in gebruik
  • Inclusief 2 blending bekers 300 ml
  • 2 extra blending bekers 400ml
  • Blendkop voor droogmalen
  • Pulse-functie

De PB-250 is handig voor een klein gezin. Met de 4 bekers kan iedereen zijn of haar favoriete sapje, smoothie of een lekker vers kopje koffie drinken bij het ontbijt. Bekers en motor zijn eenvoudig te reinigen met een zeepoplossing en een paar maal 'pulsen'. Afspoelen met lauw water en klaar!

De toegepaste kunststoffen zijn geschikt voor gebruik met levensmiddelen en bevatten geen BPA (bisphenol-A).

Specificaties

Merk: Personal Blender (Tribest)
BPA-vrij: Ja
Motor: 200 W
Gewicht: 3,0 kg
Garantie: 2 jaar op de motor en 1 jaar op de blenderkan
Vermogen: 200 W
Inhoud: 400 ml

Beoordeling

Geen reviews gevonden