Versapers 5G Rood

De Versapers Slowjuicer 5G is een krachtige slowjuicer met diverse accessoires – zoals een ijszeef en citruspers – die hem tot een zeer functionele en complete machine maken. Het design is verbeterd, met onder meer een andere aan/uit-schakelaar en een vul

Omschrijving

De Versapers Slowjuicer 5G is een krachtige slowjuicer met diverse accessoires – zoals een ijszeef en citruspers – die hem tot een zeer functionele en complete machine maken. Het design is verbeterd, met onder meer een andere aan/uit-schakelaar en een vulopening die naar voren of naar achteren kan wijzen.

 

Waarom zou u kiezen voor de Versapers Slowjuicer 5G

  • Krachtige, complete slowjuicer;
  • Met dubbele invoermogelijkheid;
  • Versterkte persschroef met diep hart;
  • 43 RPM;
  • Met pulphendel;
  • Verbeterd sapreservoir, 100% lekvrij;
  • Met sapstop;
  • Voor alle groente, fruit en noten.

 

Sterkere persschroef
De persschroef van de Versapers 5G is nog sterker dan die van zijn voorganger, de 4G+. Bovendien ligt het hart dieper zodat hij nog beter kan persen. De persschroef maakt 43 Revolutions Per Minute.

 

Met pulphendel
De eenvoudig te bedienen pulphendel reguleert de hoeveelheid pulp die u in het sap wilt hebben. Zo kunt u zeer helder sap maken, maar ook dikker sap en smoothies dat rijk is aan gezonde vezels.

 

Verbeterd sapreservoir, 100% lekvrij
Het sapreservoir heeft een inhoud van 500 ml en werkt via ‘indirect drive’ waardoor de kans op lekken uitgesloten is. De modern ogende vierkante sapstop sluit het reservoir goed af waardoor ook hier geen druppeltje langs kan lekken en u wel goed afzonderlijke glazen kunt vullen. Bovendien is het mengen van verschillende sappen geen enkel probleem.

 

Voor alle groente, fruit en noten
De Versapers 5G perst moeiteloos harde en zachte fruitsoorten, groenten en noten. Tarwegras en vezelrijke bladgroenten vormen ook geen probleem voor de 5G. Het rijke sap is tot 48 uur afgesloten in de koelkast houdbaar.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Versapers
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 25,1 x 17,8 x 41,1
Garantie: 2 jaar op de onderdelen en 5 jaar op de motor
Gewicht: 6,2 Kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 43 RPM
Geluid (dB): 58 dBa
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden