Versapers Emotion Titanium 2G Slowjuicer

Met deze lichtgrijze compacte slowjuicer maak je de lekkerste sapjes. Een slowjuicer centrifugeert niet, maar kneust en perst het fruit en de groente zeer langzaam (70 toeren per minuut).

Omschrijving

Met deze lichtgrijze compacte slowjuicer maak je de lekkerste sapjes. Een slowjuicer centrifugeert niet, maar kneust en perst het fruit en de groente zeer langzaam (70 toeren per minuut). Op die manier verhit de bereiding niet, en blijven alle vitaminen, mineralen en enzymen bewaard in het sap.

Het sap is zo ook langer houdbaar. Dit toestel verwerkt zachte en harde groente en fruit, ook voor bladgroente en tarwegras is deze machine geschikt. Voorwaarde is wel dat alle ingrediënten fijn worden versneden voordat deze worden ingebracht in de machine. Door zijn compacte afmetingen heeft deze slowjuicer een eerder bescheiden vultuit en –plateau.

Waarom je voor de Versapers Emotion Titanium zou kiezen:

  • Compact model
  • Langzame, koude persing
  • Stil in gebruik

 

Dit model wordt geleverd met een fijne en een grove zeef. Je bepaalt dus zelf of je dun sap wenst zonder pulp, of sap met een wat dikkere structuur door de pulp. Aan veiligheid werd gedacht bij het ontwerpen van dit toestel. Het is beveiligd tegen overbelasting. De motor blokkeert. Je gebruikt de reverse knop mocht hij toch verstopt geraken.

Dit set bestaat uit de Versapers Emotion machine, een grove en een fijne zeef, een sap kan, een pulpreservoir, een reinigingsborstel en een handleiding. Dit model is één van de voorlopers van de nieuwere 3G toestellen. De Nederlandse firma Versapers biedt 2 jaar garantie op de losse onderdelen en 10 jaar op de motor.

Reinigen is eenvoudig! Je neemt de losse onderdelen uit het toestel en maakt deze schoon onder stromend water. Dit doe je best net na gebruik. Blijven er toch nog restjes achter, vooral in de zeven, gebruik dan je de bijgeleverde borstel.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Versapers
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 21 x 16 x 40 cm
Garantie: 10 jaar Motor, 2 jaar Onderdelen
Gewicht: 5,2 Kg
BPA-vrij: Nee
Toeren/minuut: 70
Geluid (dB): 65
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden