Versapers Emotion Wit 2G Slowjuicer

Hoe zet je snel écht gezonde fruit- en groentesapjes op tafel? Met je Versapers Emotion White/Wit 2G natuurlijk. Deze knappe witte slowjuicer kneust en perst langzaam (70 toeren per minuut) de ingrediënten.

Omschrijving

Hoe zet je snel écht gezonde fruit- en groentesapjes op tafel? Met je Versapers Emotion White/Wit 2G natuurlijk. Deze knappe witte slowjuicer kneust en perst langzaam (70 toeren per minuut) de ingrediënten. Op die manier worden de natuurlijke materialen niet beschadigd en bewaart het sap al zijn vitaminen, mineralen en enzymen. Echt gezond dus.

De machine verwerkt met gemak zachte en harde groente en fruit, en ook tarwegras en bladgroente. Voorwaarde is wel dat je je ingrediënten fijn snijdt. Door de compacte afmetingen van dit toestel, heeft het een relatief kleine vultuit en –plateau. Het voordeel is dan wel dat deze slowjuicer weinig plaats op je aanrecht inneemt.

Waarom je voor de Versapers Emotion White/Wit 2G zou kiezen:

  • Compact model
  • Langzame, koude persing
  • Stil in gebruik

Dit model wordt geleverd met een fijne en grove zeef. Je kiest zelf of je je sapje zonder pulp (gebruik de fijne zeef) of wat dikker, met pulp (gebruik de grove zeef), drinkt.

Het set bestaat uit De Versapers Emotion 2G machine, een sap kan, een pulp reservoir, een schoonmaakborstel, een grove zeef en een fijne zeef. Dit model is één van de voorlopers van de nieuwere 3G toestellen. Dit product van Nederlandse bodem komt met 2 jaar garantie op de onderdelen en 10 jaar op de motor.

Schoonmaken doe je best onmiddellijk nadat je het toestel hebt gebruikt. Je neemt alle losse onderdelen uit het toestel en spoelt deze onder stromend water. Eventuele restjes, zeker in de zeven, verwijder je met de meegeleverde borstel. Je slowjuicer vergeten schoon te maken? Laat de onderdelen weken in warm water.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Versapers
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 21 x 16 x 40 cm
Garantie: 10 jaar Motor, 2 jaar Onderdelen
Gewicht: 5,2 KG
BPA-vrij: Nee
Toeren/minuut: 70
Geluid (dB): 65
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden