Versapers Slowjuicer 4G Zilver

De nieuwste generatie van de Versapers slowjuicers is de 4G. Het toerental is drastisch verlaagd van 70 naar 43 omwentelingen per minuut en de persschroef is voorzien van een extra snijblad.

Omschrijving

Waarom zou u kiezen voor de Versapers Slowjuicer 4G

  • Super laag RPM;
  • Sterke persschroef met dubbel snijvlak;
  • Uitstekende kwaliteit sap;
  • Met fijne én grove zeef;
  • Goede allround slowjuicer.

Persschroef met dubbel snijvlak

De persschroef – en ook de beide zeven – zijn gemaakt van Ultem, een sterke en hygiënische kunststofsoort zonder BPA. Het dubbele snijvlak op de persschroef en het lage toerental garanderen een voorzichtige maar krachtige persing waarbij veel van de plantaardige celwanden gespaard blijven. Hierdoor komen de belangrijke voedingsstoffen in het sap terecht.

Met fijne en grove zeef

Deze allround slowjuicer kan alle soorten fruit en groente persen. Harde, zachte en vezelrijke producten – zoals tarwegras en bleekselderie – vormen geen probleem voor deze alleskunner. Met de fijne zeef krijgt u een mooi helder sap, met de grove zeef wordt het sap voller en voorzien van meer – gezonde en vezelrijke – pulp. Vezelrijke producten snijdt u het beste eerst klein om een goed rendement te verkrijgen. Ook harde soorten kunt u beter in kleine stukken toevoegen. Als u deze afwisselt met zachtere soorten hebt u de minste kans op vastlopen van de Versapers 4G.

De Versapers 4G is in twee uitvoeringen leverbaar, in het Silver en Snow White.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Versapers
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 25 x 17 x 41 cm
Garantie: 10 jaar Motor, 2 jaar Onderdelen
Gewicht: 6.2 Kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): 62
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden