Versapers Slowjuicer 4G+

De Versapers Slowjuicer 4G is verbeterd en verdient daarom een Plus. Deze Slowjuicer 4G+ is verrijkt met een pulphendel waarmee u de dikte van het sap kunt bepalen. Hierdoor kunt u de Versapers Slowjuicer 4G Plus ook gebruiken om smoothies en bijvoorbeeld

Omschrijving

Versapers Slowjuicer 4G+
De Versapers Slowjuicer 4G is verbeterd en verdient daarom een Plus. Deze Slowjuicer 4G+ is verrijkt met een pulphendel waarmee u de dikte van het sap kunt bepalen. Hierdoor kunt u de Versapers Slowjuicer 4G Plus ook gebruiken om smoothies en bijvoorbeeld babyvoeding te maken. Ten opzichte van de 4G heeft de Versapers 4G+ ook een iets hogere sapopbrengst.

Waarom zou u kiezen voor de Versapers Slowjuicer 4G+

  • Met pulphendel voor het maken van smoothies;
  • Slechts 43 Revolutions Per Minute;
  • Persschroef met extra snijvlak;
  • Persvat met sapstop;
  • Geschikt voor alle soorten groente en fruit.

Persschroef met extra snijvlak
De verticale slowjuicer 4G Plus heeft een persschroef met een extra snijvlak waardoor hij uitstekend kan kneuzen terwijl de celwanden toch niet snel kapot gaan. Ook het lage toerental draagt eraan bij dat de celwanden niet snel beschadigen. Hierdoor blijven de voedingsstoffen uit de groenten en vruchten beter behouden.

Persvat met sapstop
Het persvat van de Versapers 4G+ heeft een inhoud van een halve liter. U kunt daarmee twee tot drie glazen gezond en lekker sap maken. De sapstop is handig om gedoseerd te kunnen tappen en het voorkomt nadruppelen op het aanrecht. Bovendien zorgt hij ervoor dat alle ingrediënten in het persvat goed gemengd worden.

Geschikt voor alle soorten groente en fruit
U kunt met de Versapers 4G Plus zachte en harde groente- en fruitsoorten persen. Ook is hij geschikt voor noten, bladgroente én voor tarwegras. Bladgroente, verse tuinkruiden en tarwegras snijdt u voor een zo hoog mogelijke opbrengst het best eerst klein en de echt harde soorten voegt u bij voorkeur ook in kleinere stukken toe en wisselt die af met zachte soorten. Zo voorkomt u het vastlopen van de Versapers 4G+.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Versapers
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 25 x 18 x 41 cm
Garantie: 2 jaar op de onderdelen en 5 jaar op de motor
Gewicht: 6.2 Kg
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut: 43
Geluid (dB): 62
Stroomverbruik: 150 W
Geschikt voor Tarwegras: Onvoldoende

Beoordeling

Geen reviews gevonden