Versapers Titanium 3G Slowjuicer

Met deze fonkelnieuwe lichtgrijze 3G slowjuicer verwen je jezelf en je familie elke dag met sapjes vol vitaminen. De Versapers Titanium kneust het fruit en de groente in plaats van deze te centrifugeren.

Omschrijving

Met deze fonkelnieuwe lichtgrijze 3G slowjuicer verwen je jezelf en je familie elke dag met sapjes vol vitaminen. De Versapers Titanium kneust het fruit en de groente in plaats van deze te centrifugeren. Dat persen gebeurt langzaam (70 toeren per minuut), zodat de rauwe ingrediënten niet worden aangetast en vitaminen, mineralen en enzymen optimaal in het sap bewaard blijven. Dit toestel verwerkt zowel zacht als hard fruit en groente, maar ook tarwegras en bladgroente. Door de sap-stop kan je het sap gemakkelijk doseren. De machine is verder gebruiksvriendelijk en compact: het neemt weinig plaats in op je aanrecht. Hierdoor heeft deze slowjuicer een relatief bescheiden vulmond en –plateau. Je moet je ingrediënten dus klein snijden.

Waarom je voor de Versapers Titanium 3G zou kiezen:

  • Nieuwste model, kleurige eye-catcher op je aanrecht
  • Langzame, koude persing
  • Stille motor

Op dit toestel zit een beveiliging. Mocht je teveel fruit of groente invoegen, dan blokkeert de motor. Je start het toestel terug door op de reverse knop te duwen.

Het complete set bestaat uit de Versapers Titanium machine, een sap kan, een pulp reservoir, 2 verschillende reinigingsborstels, een grove zeef en een kookboek. Het Nederlands merk Versapers biedt 2 jaar garantie op de onderdelen van dit toestel en 10 jaar op de motor.

Maak je slowjuicer direct na gebruik schoon. Verwijder de losse onderdelen en spoel ze af onder warm water. Blijven er nog restjes plakken, gebruik dan de bijgeleverde borstels.

Specificaties

Type Pers: Single Gear
Merk: Versapers
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (LxBxH): 21 x 15 x 40 cm
Garantie: 2 jaar op de onderdelen en 5 jaar op de motor
Gewicht:
BPA-vrij: Ja
Toeren/minuut:
Geluid (dB):
Stroomverbruik:
Geschikt voor Tarwegras: Redelijk

Beoordeling

Geen reviews gevonden