Vita5 Hangmat 2 Personen / 200kg, 190 * 140 mét verwijderbaar Hoofdkussen (Groen / Blauw)

Omschrijving

Waarom zou u kiezen voor de Vita5 Hangmat?

  • Heerlijk ruim; ruimte voor 2 personen;
  • Stevig onderstel van staal;
  • Weersbestendig; onderstel en hangmat;
  • Hoofdkussen voor veel comfort;
  • Door het onderstel overal te plaatsen;
  • Met rubberen beschermdoppen voor binnengebruik
  • Stof hangmat makkelijjk schoon te houden


Vita5; De hangmat met extra comfort door extra bede mat en verwijderbare hoofdkussen met aangenaam aanvoelende vulling.


Genieten en rusten

Dankzij de prachtige kleuren en luxe uitstraling is deze hangmat een waardevolle aanvulling voor uw tuin. Ontspan bij het zwembad of op uw terras. Geniet van de stilte; alleen of gezellig met z'n tweeën. De mat voelt heel zacht aan en past zich perfect aan uw lichaamsvormen aan. Het kussen ondersteunt uw nek wat bijdraagt ​​aan het welzijn. Het kussen is afneembaar door middel van knopen.

Stijlvol en robuust stalen frame
Stabiel, veilig en mooi. Het hangmatonderstel is van gepoedercoate stalen buis en zorgt voor een stabiel ligvlak. Het frame is weerbestendig en de meegeleverde beschermkappen beschermen uw vloer tegen krassen. De dwarsbalken van hardhout garanderen een stabielere ligpositie dan bij traditionele hangmatten.

Praktisch: eenvoudig en snel in elkaar gezet
Kan zonder gereedschap worden gemonteerd; het hangmatonderstel kan eenvoudig op elke vlakke ondergrond worden geplaatst. Binnen enkele minuten kunt u genieten van uw hangmat. Alle benodigde onderdelen en een gedrukte gebruiksaanwijzing zijn inbegrepen.

Afmetingen, eigenschappen en inhoud verpakking
De mat bestaat uit weer- en UV-bestendige stof - Fris en modern strepenpatroon - Gelakte houten balken - Geschikt voor 2 personen en ontworpen om 200kg te kunnen dragen - Set bestaande uit frame 350x120cm, mat 190x140cm, kussen, hangmathaken en gebruiksaanwijzing.

Beoordeling

Geen reviews gevonden