Vita5 Nobel droogoven met 6 laden

De Vita 5 droogoven met 6 RVS laden is uitstekend geschikt voor thuisgebruik. Naast de zes roestvaststalen laden krijgt u ook twee fijnmazige kunststof laden en twee antikleefladen. Het compacte model past prima op het aanrecht. Toch hebt u voldoende droo

Omschrijving

De Vita 5 droogoven met 6 laden is uitstekend geschikt voor thuisgebruik. Naast de zes roestvaststalen laden krijgt u ook twee fijnmazige kunststof laden en twee antikleefladen. Het compacte model past prima op het aanrecht. Toch hebt u voldoende droogoppervlak, namelijk meer dan een halve vierkante meter. Met de Vita 5 droogt u eenvoudig fruit, groente, vlees, vis, zaden en bloemen.

 

Waarom zou u kiezen voor de Vita 5 met 6 laden

  • Aanrechtmodel voor thuisgebruik;
  • Met 6 uitneembare laden;
  • Met twee antikleefladen en 2 kunststof laden;
  • Gelijkmatige, 360° luchtcirculatie;
  • Temperatuur instelbaar;
  • Tijd instelbaar;
  • Fluisterstille 500 Watt motor;
  • Transparant, afneembaar deurtje;
  • Met fruitleervellen en opvangbak.

 

Gelijkmatige, 360° luchtcirculatie
De temperatuur in de Vita 5 droogoven wordt overal gelijk dankzij de 360° luchtcirculatie. De producten drogen daardoor mooi gelijkmatig. Het circuleren van lucht betekent tevens dat de geuren van de producten ook rondgaan. Let er daarom op dat u geen producten met een sterke geur – zoals ui of knoflook – niet gelijktijdig droogt met producten die gemakkelijk een geur opnemen, zoals zachte fruitsoorten.

 

Temperatuur instelbaar
U kunt de temperatuur van de Vita 5 instellen van 35°C tot 70°C. Voor voedingsmiddelen waarbij de aanwezige bacteriën gedood moeten worden – zoals vlees en vis – is de hoogste temperatuur bestemd terwijl u de lagere temperatuur gebruikt om zachte fruitsoorten als aardbeien of frambozen te drogen. Deze zouden op een hogere temperatuur te snel uitdrogen en hard worden.

 

Tijd instelbaar
De tijd is tot 19,5 uur instelbaar. Dat is ruim voldoende voor vrijwel alle te drogen producten. U kunt gerust weggaan of de Vita 5 ’s nachts laten werken, de oven slaat automatisch af op de ingestelde tijd. Zo kunt u ook gewoon uw andere bezigheden vervolgen zonder aan het droogproces te hoeven denken. Het geluid van de Vita 5 droogoven zal bovendien niet storend werken, de 500 Watt motor veroorzaakt niet meer dan een zacht achtergrondgeluid.

 

Transparant, afneembaar deurtje
Door het transparante deurtje is het droogproces goed te volgen. Het deurtje is gemaakt van BPA-vrij kunststof en is geheel afneembaar. Handig bij het schoonmaken en het in- en uitschuiven van de trays.

 

Met fruitleervellen en opvangbak
De Vita 5 wordt geleverd met twee fruitleervellen waarop u niet alleen fruitleer kunt drogen, maar ook dikke smoothies of bijvoorbeeld kleine producten, zoals zaden. Tevens zit er een opvangbak bij die u onderin de droogoven kunt plaatsen.

Beoordeling

Geen reviews gevonden