Vita5 Nobel Droogoven met 9 laden

Met de Vita 5 droogoven met 9 RVS laden haalt u een uitstekend apparaat in huis waarmee u heel wat fruit, groente, vlees, vis, kruiden of zelfs complete bloemboeketten kunt drogen. De 9 uitneembare laden zijn van roestvast staal waar u desgewenst nog een

Omschrijving

Met de Vita 5 droogoven met 9 laden haalt u een uitstekend apparaat in huis waarmee u heel wat fruit, groente, vlees, vis, kruiden of zelfs complete bloemboeketten kunt drogen. De 9 uitneembare laden zijn van roestvast staal waar u desgewenst nog een fijnmazige kunststof mat op legt voor kleine ingrediënten. Deze vellen worden meegeleverd. Daarnaast krijgt u nog 5 antikleefladen en een opvangbak die tevens gebruikt kan worden om fruitleer te maken. De laden meten ongeveer 30 x 33 cm.

 

Waarom zou u kiezen voor de Vita 5 met 9 laden

  • Uitstekende, royale droogoven;
  • 9 roestvaststalen laden plus 9 fijnmazige matten;
  • 5 antikleefladen;
  • Met opvangbak, tevens te gebruiken voor fruitleer;
  • Stille 600 Watt motor;
  • Gelijkmatig droogproces;
  • Instelbare temperatuur en tijd;
  • Af te nemen transparant deurtje.

 

Stille 600 Watt motor
De Vita 5 droogoven met 9 laden heeft een motor met een vermogen van 600 Watt. Deze produceert minder geluid dan de gemiddelde magnetron en u zult er dan ook nauwelijks hinder van ondervinden. De luchtstroom wordt gelijkelijk door de droogoven geblazen en de temperatuur zal dan ook in de hele oven ongeveer gelijk zijn. Dit zorgt ervoor dat de producten gelijkmatig worden gedroogd voor het beste resultaat. Het circuleren van de lucht brengt met zich mee dat ook de geuren van de diverse producten met elkaar vermengd worden. Let dus op dat u sterk geurende producten zoals ui, peper of knoflook niet samen met bijvoorbeeld zachte fruitsoorten droogt.

 

Instelbare temperatuur en tijd
Bij deze Vita 5 kunt u kiezen voor een temperatuur tussen de 35 en 70 graden. Een lage temperatuur is ideaal voor het drogen van kwetsbare producten die snel te droog en hard worden en bij de hoogste temperatuur droogt u bijvoorbeeld vlees en vis om zo de aanwezige bacteriën te doden. Met de timer stelt u de tijd in die nodig is voor het drogen, de Vita 5 geeft een belsignaal en slaat vervolgens automatisch af. De droogoven kunt u daarom ook prima ’s nachts gebruiken of als u weg gaat.

 

Af te nemen transparant deurtje
Het deurtje van BPA-vrij kunststof kunt is in zijn geheel afneembaar. De laden kunnen zo gemakkelijk de oven in en uit geschoven worden en het deurtje is goed schoon te maken. Het deurtje is transparant en u kunt het droogproces goed volgen zonder het deurtje te openen.

 

Beoordeling

Geen reviews gevonden