Vita5 Nobel Pro Droogoven met 6 laden - Demomodel

De Vita5 Nobel Pro droogoven met 6 RVS laden is een zeer ruime, professionele droogoven. Hij is geschikt voor het drogen van allerhande producten van groenten en fruit tot vlees en vis. Ook bloemen – zelfs hele boeketten – en zaden kunt u erin drogen. Het
€79,00
Toevoegen aan winkelwagen

Omschrijving

Demomodel

Bij Vita5.nl geven we producten een tweede kans wanneer een product door één van onze klanten is teruggestuurd of omgeruild. Deze Tweedekans-producten zijn door ons gecontroleerd en verkeren nog altijd in goede staat. Vaak is de verpakking/ karton door het transport gescheurd waardoor we ze niet meer als nieuw kunnen verkopen. In enkele gevallen kan het zijn dat er wat verf/ lak van het frame is gesprongen of een heel klein plekje op het textiel zit. In dat geval gaat het slecht om esthetische onvolkomenheden; nimmer is de gebruiksfunctie van het artikel in het geding. Omdat we vinden dat onze Tweedekans-producten snel een nieuwe eigenaar verdienen, bieden we ze tegen een gereduceerd tarief aan tot wel 70% lager, onder onze eigen inkoopprijs. En dat altijd inclusief gratis verzenden t.w.v. € 13,50 De tweedekansjes zijn altijd populair vanwege de enorm lage prijs en bovendien schaars voorradig. Interesse? Wees er dan snel bij. Mocht u na ontvangst niet helemaal tevreden zijn. Geen probleem, u kunt het product op eigen kosten terugsturen. We zullen dan uw volledige aankoopbedrag terugstorten.

De Vita5 Nobel Pro droogoven met 6 laden is een zeer robuuste, professionele droogoven. Hij is geschikt voor het drogen van allerhande producten van groenten en fruit tot vlees en vis. Ook bloemen – zelfs hele boeketten – en zaden kunt u erin drogen. Het maken van fruitleer en hondensnacks behoort ook tot de mogelijkheden en u kunt hem tevens voor het laten rijzen van deeg of het maken van yoghurt gebruiken. De 6 laden zijn compact, maar heeft in tegenstelling tot concurrerende merken met 4 en 5 laden, toch oppervlakte genoeg om de ingredienten te drogen

 

Waarom zou u kiezen voor de Vita5 Nobel Pro met 6 laden

  • Professionele, grote droogoven;
  • Geschikt voor vele doeleinden;
  • Met zes roestvaststalen laden;
  • Opvangbak c.q. fruitleer-la;
  • Stille 650 Watt motor;
  • Horizontale, gelijkmatige droging;
  • Temperatuur en tijd instelbaar;
  • Deurtje van roestvaststaal en glas.

 

Met tien roestvaststalen laden
De tien brede roestvaststalen laden bieden u de mogelijkheid om grote hoeveelheden tegelijk te drogen. Bij de droogoven horen tien laden en een opvangbak. Deze is multifunctioneel, u kunt hem namelijk ook gebruiken voor het maken van fruitleer of het drogen van pitten en zaden.

 

Stille 650 Watt motor
De motor heeft een vermogen van 650 Watt. Toch is hij een van de zuinigste droogovens. Bovendien werkt hij vrijwel geruisloos. De motor drijft de ventilator aan die aan de achterzijde geplaatst is en voor een horizontale luchtverplaatsing zorgt. Die horizontale luchtstroom zorgt voor een mooie, gelijkmatige droging en hij zorgt er tevens voor dat de luchtjes van de verschillende producten nauwelijks met elkaar worden vermengd en op elkaar worden overgedragen.

 

Temperatuur en tijd instelbaar
De Vita5 Nobel Pro met zes laden heeft een iets bescheidener temperatuurbereik dan zijn kleinere broertjes voor 6 en 9 laden en loopt van 35°C tot 75°C. Bij de hoogste temperatuur kunt u lekker knapperige chips maken van bijvoorbeeld zoete aardappel maar ook worden bacteriën op vlees en vis gegarandeerd gedood. De timer van deze Vita5 Nobel Pro is tot 24 uur instelbaar. De droogoven slaat automatisch af. U kunt gerust weggaan of andere dingen doen of de droogoven ’s nachts laten werken.

 

Deurtje van roestvaststaal en glas
Het luxueus ogende deurtje is deels van helder glas gemaakt waardoor het droogproces goed is te volgen. Het deurtje sluit de Vita5 Nobel Pro met zes laden goed af, de afvoer van vocht vindt namelijk niet plaats via het deurtje maar via de gaten in de zijwanden.

Beoordeling

Geen reviews gevonden