Vitamix Blender TNC 5200 geborsteld RVS

Een krachtige, veelzijdige en betrouwbare hulp in de keuken: de Vitamix TNC 5200 geborsteld RVS blender. Door de krachtige motor kunnen de sterke roestvrijstalen messen kunnen in de turbo stand een snelheid van 37.000 toeren per minuut halen.

Omschrijving

Een krachtige, veelzijdige en betrouwbare hulp in de keuken: de Vitamix TNC 5200 geborsteld RVS blender. Door de krachtige motor kunnen de sterke roestvrijstalen messen kunnen in de turbo stand een snelheid van 37.000 toeren per minuut halen. Deze hoge snelheid breekt vezels en celwanden open, waardoor de voedingsstoffen makkelijk door het lichaam kunnen worden geassimileerd. De TNC 5200 is een duurzame investering van topkwaliteit.

Waarom u voor de Vitamix TNC 5200 geborsteld RVS zou kiezen!

  • Vitamix: veelzijdig, krachtig en zeer betrouwbaar
  • 2,3 PK motor / 1000 Watt
  • Turbo stand voor een vermogen van 1200 Watt
  • Variabele snelheidsregeling
  • Maximum rotatiesnelheid van 37.000 toeren per minuut
  • Veilige lichtgewicht kunststof beker

Professionele koks roemen de TNC 5200 RVS. Ideaal om bijvoorbeeld snel verse groentesoepen te maken, want de fijn gemalen groente wordt door de zeer hoge rotatiesnelheid ook direct opgewarmd. Ook de veilige lichtgewicht kunststof beker vinden velen een pre, aangezien de beker zonder veel kracht uit de blender verwijderd kan worden en snel te reinigen is.

De Vitamix TNC 5200 RVS is een allround machine: hakken, mengen, pureren, maar ook malen. Heerlijk eten en eerlijk zonder smaak-, kleur- en conserveringsmiddelen. Puur natuur.

Specificaties

Merk: Vitamix
BPA-vrij: Ja
Motor: 3 PK
Gewicht: 5,2 kg
Garantie: 7 jaar op de motor en 2 jaar op de blenderkan
Vermogen: 1200 Watt
Inhoud: 2,0 L

Beoordeling

Geen reviews gevonden