Klantenservice

Welke slowjuicer is geschikt voor mij? Heeft u advies?

 • Slowjuicers zijn grofweg op te delen in twee groepen; de horizontale slowjuicers (bijvoorbeeld de Matstone of Hurom GD) en de verticale slowjuicers (bijvoorbeel de Kuvings of Versapers). Als vuistregel hanteren wij wanneer u veel hard en vezelrijke groentes en fruit perst kiest u voor de horizontale slowjuicer. Perst u vooral (zacht) fruit is de verticale juicer de juiste keuze. 

  De meeste juicers werken met een enkele persschroef slechts een enkeling werkt met een dubbele persschroef wat een nog hogere sapopbrengst garandeert. Maar welke slowjuicer voor uw situatie de juiste keuze is laat zich vaak nog het best bepalen in een adviesgesprek waarin wij nauwkeurig nagaan hoe uw (gezins)situatie is en waarvoor u de slowjuicer gaat gebruiken. Ons adviesteam voorziet u graag van een vrijblijvend advies; u kunt ze bereiken op 085 743 05 30 of per e-mail via [email protected]

Zo bestelt u een slowjuicer bij Vita5.nl

 • Bestellen gaat eenvoudig via onze webwinkel. U kiest de slowjuicer van uw keuze en selecteert vervolgens de kleur. Bij het afrekenen vragen wij enkel gegevens van u die wij nodig hebben om uw betaling te kunnen verwerken en de slowjuicer op het juiste adres te bezorgen. 

  Hulp nodig bij het bestellen? Dat kan! Wanneer u belt met 085 743 05 30 zal één van onze medewerkers vanachter de computer u door het bestelproces begeleiden.

Bezorging van uw bestelling

 • Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd? 
  Wanneer uw slowjuicer of droogoven bij ons voorradig en u voor 17:00 bestelt heeft u uw product de volgende werkdag al in huis! Heeft u liever een andere bezorgdatum? Dat kan! Laat u ons dit vlak voor of na uw bestelling even weten via de e-mail ([email protected]) . Onze producten worden bij u bezorgd door PostNL. Wij bezorgen uw bestelde producten op maandag tot en met zaterdag. Helaas is het niet mogelijk om een tijd of tijdstip af te spreken voor de bezorging van uw bestelling.

  De avond voordat uw slowjuicer of droogoven wordt geleverd krijgt u van ons een e-mail met daarin een link naar de PostNL site waar u de bezorgingstatus van uw pakket kunt bijhouden en het tijdvak waarin PostNL verwacht uw pakket te bezorgen.

 • Wat zijn de bezorgkosten?
  Voor bestellingen met een bestelwaarde vanaf € 75 rekenen wij géén bezorgkosten! Voor bestelling met een bestelwaarde minder dan € 75 rekenen wij €5,95 voor bezorgingen binnen Nederland en €6,95 voor bezorgingen binnen België. Past uw product in een envelop? Dan betaalt u slechts € 1,25 voor Nederland en € 2,50 voor België.


Werken bij ons

 • Vita5.nl bestaat uit een enthousiast team van mensen die graag met hun gezondheid bezig zijn en hun enthousiasme over slowjuicen en de slowjuicers graag op hun klanten overbrengen. Ben jij ook enthousiast over het maken van verse sappen met een slowjuicer en servicegericht? Kijk dan even hieronder of wij een functie vrij hebben op dit moment!

  - Blogger gezocht!

  Schrijf jij graag over lekker eten en drinken of over voedsel in combinatie met gezondheid? Zoek je een medium voor jouw pennenvruchten? Dan ben je bij Vita5.nl aan het goede adres! Wij zoeken namelijk een blogger die op wekelijkse basis onze goed bezochte website en webwinkel wil voorzien van uitnodigende artikelen. Deze artikelen moeten gaan over de lekkerste sapjes en wat er nog meer mogelijk is met slowjuicers en droogovens!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is gesloten. Reeds geplaatste bestellingen worden zsm uitgeleverd. Onze producten zijn nog te bestellen via Bol.com. Verbergen