Betaalmethoden

Uw bestelling betalen

 • Hoe kan ik betalen?
  Bij Vita5.nl kunt u betalen op de manier die u prettig vindt; vooraf of achteraf.

  U kunt vooraf betalen met iDeal, PayPal, Creditcard, MisterCash/Banccontact of met een overboeking via uw bank. 

  U kunt achteraf betalen via rembours bij verzending. U betaalt dan pas wanneer uw product wordt thuisbezorgd. U kunt bij onze bezorger pinnen of contant betalen.

 • Betalen met iDeal
  Heeft u internetbankieren bij een van de banken hieronder? Dan kunt u afrekenen via iDeal; dat is kosteloos en wij ontvangen uw betaling gelijk zodat wij uw betaling het aller-snelst kunnen afhandelen. De afschrijving is hierna gelijk zichtbaar op uw bankafschrift.

 • Betalen met PayPal
  PayPal is via uw e-mail adres gekoppeld aan uw bankrekening of aan uw creditcard. Met PayPal kunt u veilig en snel betalen; PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen.

 • Betalen met Creditcard
  U betaalt liever met uw creditcard? Dat kan bij Vita5.nl! Na het uitkiezen van uw slowjuicer of droogoven en het aanklikken van creditcard als betaalmethode wordt u vervolgens naar het betaalplatform van uw creditcard maatschappij geleid. Hier kunt u de transactie voltooien.

 • Betalen met Bancontact / Mister Cash
  Speciaal voor onze Belgische klanten bieden wij Bancontact en Mister Cash als betalingsmethode aan.

 • Betalen via overboeking (vanuit het buitenland) 
  U kunt natuurlijk ook het geld overmaken via overboeking. Hieronder vindt u onze gegevens. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat wij uw geld ontvangen hebben. Op het moment dat wij uw betaling ontvangen verwerken wij uw bestelling.

  Rekeninghouder: Vita5.nl
  Bank: Rabobank
  Stad: Leiden
  Rekeningnummer: NL51RABO0373099258
  BIC: RABONL2U

 • Betalen onder rembours
  Natuurlijk kunt u ook betalen bij afhalen. U betaalt dan per pin of contant bij de pakketbezorger van PostNL. Hiervoor vragen wij een vergoeding van € 25,00. Dit bedrag wordt ons door PostNL in rekening gebracht.