Na ontvangst van uw bestelling
 • Uw bestelling aanpassen, annuleren of herroepen
  Wanneer u zich bedenkt kunt uw bestelling kosteloos annuleren. Wanneer uw bestelling al verstuurd is door ons kunt u het vervolgens kosteloos aan ons retourneren. Hiervoor neemt u contact met ons op per telefoon (085 743 05 30) of via de e-mail ([email protected]). Laat ons weten om welke bestelling het gaat en wij zullen u een e-mail sturen met daarin instructies hoe u uw bestelling gratis kunt retourneren aan ons. Op onderdelen, boeken en accessoires geldt het gratis retourneren niet. Kosteloos retourneren geldt niet voor onze demomodellen. 

 • 14 dagen bedenktijd / herroepingstermijn
  U kunt uw bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden aan ons terugsturen. Dat is gratis want wij betalen de verzendkosten voor u! Zo zit u niet vast een product waar u toch niet helemaal tevreden mee bent. Wanneer u uw bestelling onder de herroepingstermijn wilt terugsturen vragen wij u om eerst even contact met ons op te nemen per telefoon (085 743 05 30) of via de e-mail ([email protected]). Wij zorgen er dan voor dat u een e-mail toegestuurd krijgt met instructies hoe u uw bestelling gratis kunt terugsturen aan ons.
  Kosteloos retourneren geldt niet voor onze demomodellen. 

 • Herroepingsrecht, meer informatie
  De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.
  Kosteloos retourneren geldt niet voor onze demomodellen. 

 • Gebruik maken van de herroepingtermijn
  Als u gebruik wilt maken van de herroepingstermijn (van uw bedenktijd) is het belangrijk dat u uw slowjuicer of droogoven in een omdoos naar ons terugstuurt. U kunt bijvoorbeeld de omdoos gebruiken waarin uw slowjuicer is afgeleverd. De machine zelf dient in complete nieuwstaat te worden teruggestuurd zoals ontvangen. Bij constatering van gebruikssporen is het product niet meer in nieuwstaat. Wanneer wij uw machine niet nieuw terug ontvangen of wanneer deze niet meer bruikbaar is krijgt u maximaal 75% van uw geld teruggestort. Zorg er dus voor dat de machine in dezelfde staat wordt teruggestuurd als u deze ontving!
  Kosteloos retourneren geldt niet voor onze demomodellen. 

 • Hoe zit het met de garantie? 
  Op al onze kwaliteitsproducten zit garantie; mocht er onverhoopt iets kapot gaan zullen wij ons over uw slowjuicer ontfermen! De garantieperiode is meestal één jaar op de losse onderdelen en vijf tot tien jaar op de motor. De precieze garantieperiode kunt u altijd terugvinden op de productpagina van het door u bestelde product.
  Op onze demomodellen bieden we standaard geen garantie aan tenzij dit expliciet op desbetreffende pagina is vermeldt. 

 • Zo kunt u gebruik maken van onze garantie
  Neem eerst even contact met ons op per telefoon (085 743 05 30) of via de e-mail ([email protected]). Wij zullen u dan vragen om een e-mail te sturen met daarin uw precieze klacht, uw bestelnummer en een foto van het kapotte onderdeel of kapotte machine. Wij kunnen dan beoordelen of er inderdaad sprake is van een garantiegeval. Als dit het geval is zullen wij uw slowjuicer zo snel mogelijk weer werkend maken zodat u zo kort mogelijk zonder verse sap zit!

  Wanneer uw slowjuicer onder garantie teruggestuurd moet worden naar Vita5.nl zijn de verzendkosten hiervan de eerste drie maanden na aankoop voor onze rekening. Na deze periode moet u de verzendkosten zelf betalen.

  Kosteloos retourneren geldt niet voor onze demomodellen. Op onze demomodellen bieden we standaard geen garantie aan tenzij dit expliciet op desbetreffende pagina is vermeldt.