Over ons

Op Vita5.nl vindt u alle producten die u nodig heeft voor een gezond voedingspatroon; er is namelijk nog zoveel meer te halen uit uw voedsel!

Vitaal leven begint met gezonde voeding; op Vita5 vindt u alle producten voor een gezonde levensstijl. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons ruime assortiment slowjuicers. Met een slowjuicer – een revolutionaire sappers – bent u in staat om alle vitaminen en mineralen uit uw groente en fruit te persen. Doordat een slowjuicer uw groente en fruit op zeer langzame snelheid perst ontstaat er nauwelijks wrijvingswarmte en dus ook geen oxidatie in uw waardevolle sap. Of bekijk onze lijn droogovens; teveel aan fruit of groente droogt u in uw droogoven om zo op een later moment van al dit gezonds te kunnen genieten.

Vita5 is sinds 2008 als kleine webwinkel begonnen met het mogelijk maken van een gezond voedingspatroon bij haar klanten. In de afgelopen zeven jaar zijn we uitgegroeid tot een klein bedrijf met vijf werknemers. Voortdurend zijn wij op zoek naar nieuwe producten die een bijdrage kunnen leveren aan uw gezondheid. Wanneer u vragen heeft; over de werking van een product of over onze uitgebreide nazorg en garantie kunt u ons altijd bellen of mailen.